Wordt partner via ons affiliate programma en doe mee in onze groei!

Mond-op-mond reclame door onze fanatieke klanten blijft onze succesvolste marketing. Daar mag best wat tegenover staan. Zo profiteer je niet alleen van het beste eiwitpoeder voor je eigen herstel. Je passie, enthousiasme en bereik kun je zo nog meer voor je laten werken. Daarom willen we je met ons affiliate programma in staat stellen om mee te doen met de groei van Silverback Protein.

In ons affiliate programma bieden we twee varianten aan. Uiteraard kun je ook beide tegelijkertijd gebruiken.

  1. Een unieke URL voor op je website
  2. Een persoonlijke kortingscode voor nieuwe klanten

Let wel, we krijgen al veel verzoeken maar bedanken voor de meesten want we zijn selectief in onze partners voor ons affiliate-programma. Wij zijn een eerlijk merk. Daarom willen we dat onze producten aangeraden worden door oprecht enthousiaste klanten. En dus niet influencers die overal een slaatje uit willen slaan. Het is voor ons belangrijk dat je onze productfilosofie goed begrijpt en met passie over kan brengen. En natuurlijk ook dat je onze producten gebruikt en hier enthousiast over bent.

1) Unieke URL voor op jouw website

Je kunt je eigen affiliate-url aanmaken in ons dasboard. Daarmee krijg je 7,5% commissie over iedere aankoop die via die link is gedaan. Sterker nog, óók als er binnen 7 dagen besteld wordt nadat er op de affiliate-link geklikt is vanaf jouw pagina. Dit is natuurlijk interessant als je een eigen website hebt. En als je pagina goed converteert kan dat echt serieus interessant worden. Zo zijn er affiliates die zo inmiddels al €1000en verdiend hebben met een goed converterende pagina op hun website.

Je eigen URL voor op je website kun je aanmaken door je als affiliate aan te melden. Dit kan op je eigen affiliate dashboard in onze omgeving. Hier kun je later ook je voortgang bijhouden. Je kunt dan op eigen initiatef aangeven zodra er voldoende opgebouwd is je wil dat we tot uitbetaling (of in natura) over gaan.

2) Je eigen kortingscode voor nieuwe klanten

Ben je enthousiast over Silverback Protein en heb je bijvoorbeeld een social media kanaal of coaching en/of lifestyle praktijk? Neem dan met ons contact op voor je eigen unieke kortingscode die aan je klanten kunt geven zodat je zelf ook wat aan je kundige doorverwijzingen hebt. Profiteer van nieuwe klanten en hun herhaalbestellingen. Gebruik dit voor je social media kanaal of coaching- en lifestyle praktijk en bied je klanten of volgers direct een korting aan. Nieuwe klanten krijgen met jouw code 10% korting op hun eerste bestelling, en jij verdient 7,5% commissie over deze en al hun vervolgaankopen in het jaar na hun eerste bestelling.

Benader ons via ons contactformulier als je interesse hebt.