Home

LogoVegan

silverback-dr_transparant

Silverback Protein is een game changer die de eiwitpoedermarkt op zijn kop gaat zetten.

Silverback Protein is het resultaat van een revolutionair concept waarmee wij plantaardig eiwitpoeder eindelijk de kwaliteit van dierlijk eiwit mee kunnen geven. Misschien is het zelfs wel beter. En dat doen we op een manier die ook nog eens betaalbaar en natuurlijk veel minder milieubelastend is.

De voordelen in een notedop:

  • De aminozuren (je bouwstoffen) zijn in een sterk geoptimaliseerde verhouding aanwezig zodat er geen remmende tekorten zijn aan bepaalde aminozuren zoals geldt voor de meeste plantaardige eiwitpoeders;
  • Het bevat met name veel essentiële aminozuren, bouwblokken die je lichaam niet zelf kan aanmaken;
  • Het bevat veel meer BCAA’s en vooral Leucine dan ieder ander eiwitpoeder voor extra snel herstel en meer energie;
  • Het bevat veel vrije aminozuren die daarom extra makkelijk opneembaar zijn.

De smaak? Banaan. Tenminste, als je die er doorheen mixt. Of neem anders aardbeien. We hebben wel een beetje stevia toegevoegd zodat het poeder ook met alleen (plantaardige) melk of water heel goed te doen is. Spieren kweken, daar gaat het om. En dat doet Silverback Protein zonder opsmuk.

Omdat we alle productontwikkeling, marketing en IT zelf doen en direct aan de consument leveren, kunnen we Silverback Protein voor zo’n lage prijs leveren: 1 pot van 1000 gram voor slechts €24,95. In bulk kost het slechts €20,00 per kilo.

Direct bestellen?