Onze missie

silverback-dr_transparant

Dierlijke voeding is niet nodig om spierbundels te kweken. Zelfs Arnold Schwarzenegger promoot dit tegenwoordig. Bovendien is de intensieve vee-industrie, waar dierlijke eiwitten immers vandaan komen, een van de belangrijkste oorzaken van klimaatverandering. Daar wil natuurlijk niemand aan meewerken. Maar spiergroei moet ook gestimuleerd worden. Op naar plantaardig eiwit dus. Maar dat valt tegen; dure producten en een ondermaats aminozuurprofiel – hoe meer eiwitten qua verhouding van (essentiële) aminozuren lijken op je lichaamseigen eiwitten hoe beter voor je lijf. Kortom, wij gingen zelf aan de slag met twee uitgangspunten: net zo goed als whey-proteïne en goedkoop. Na jaren van proberen en ideeën uitwerken ontstond er een blend die aan onze wensen voldeed.

Nu hadden we dit geweldige eiwitpoeder natuurlijk voor onszelf kunnen houden, maar we willen nog één ding: meer mensen motiveren om voor plantaardige eiwitten te kiezen. En Silverback Protein haalt grote drempels weg om die keuze te kunnen maken.

Er zijn meer redenen om Silverback Protein te nemen naast de über-kwalitatieve eiwitsamenstelling; dit is namelijk pas het begin. We zijn nu nog klein en beginnen low-budget om het product voor jullie betaalbaar te houden, maar wij hebben grote dromen! Met onze profit gaan we nieuwe innovatieve plantaardige producten ontwikkelen en lanceren voor een groter publiek.

En hoe nu verder?

Wij hebben een missie. Dat mag duidelijk zijn. En jij bepaalt of we die gaan voortzetten en uitbouwen. Laat je email achter, roep Silverback van de daken, maak een bestelling of draag ons gewoon een warm hart toe. Wij en het milieu bedanken je alvast voor het vertrouwen!

Direct bestellen?