Smaak

Je vraagt je vast af hoe zo’n geweldig product smaakt. Wel, het gaat je sowieso bekoren omdat we voor ieder wat wils hebben.

Mocca

Wie houdt er niet van de heerlijke smaak? Een heerlijke blend van koffie- en chocoladesmaak met een zijdezachte smaak maakt dat deze treat heel goed in het verlengde ligt van onze basissmaak. Door een minimale hoeveelheid caffeïne (ongeveer 1/3 kopje koffie) helpt het je ook nog scherp te blijven. Mocca zal snel een favoriet van je worden!

Appelkaneel

Wil je zo min mogelijk gedoe en toch een lekkere smaak? Bijvoorbeeld omdat je hem onderweg wil gebruiken of direct na het sporten? De appelkaneel-smaak is dan ideaal voor je. Gewoon wat water erbij, 3x schudden en je hebt een echt lekkere shake. Kaneel is overigens niet alleen erg lekker. Het helpt spiermassa op te bouwen, geeft een betere doorbloeding en verbetert je insulinegevoeligheid, oftewel je je lichaam kan daardoor suiker effectiever reguleren.

Chocolade

Ben je een echte chocolate-addict en hou je snelle lekkere shakes onderweg of direct na het sporten? Met alleen wat water en 3x schudden krijg je een creamy, pure chocolade smaak. Maar je kunt hem thuis ook blenden met banaan en (haver-)melk en je bent instantly verslaafd!

Vanille

Natuurlijk mag vanille niet ontbreken in het assortiment van het allerbeste eiwitsupplement. Maar het bleek nog niet zo makkelijk een goede vanille te ontwikkelen. Maar na lang speuren hebben we de ook allerlekkerste vanille-smaak ontwikkeld met gebruik van alleen natuurlijke ingrediënten. Ook met alleen wat water en 3x schudden krijg je een lekker zachte vanilleshake. Echt heerlijk!

Naturel (Ongezoet)

Houd je echt niet van de smaak van stevia? Of wil je gewoon de kracht van Silverback Protein in zijn aller-állerpuurste vorm gebruiken? Bijvoorbeeld omdat je optimale vrijheid wil en ook niet-zoete bereidingen met ons superieure eiwit wil maken? Of omdat je je wil beperken tot alleen dat wat nodig is om jou te helpen sterker te worden of af te vallen? Daarom is Silverback Protein er ook in een ongezoete variant. Let wel, hier hebben we niets aan de smaak gedaan! Deze is juist bedoeld om met je eigen favoriete toevoegingen een lekkere blend te maken. Met enkel wat water en zonder enige toevoeging is deze dus niet ‘lekker’ te noemen.

Classic (gezoet)

De oorspronkelijke smaak waarmee we Silverback Protein geïntroduceerd hebben is nog steeds mateloos populair. En terecht! Dit is een ideale basis voor je eigen bereidingen. Heerlijk als je hem mengt met haver- of sojamelk, 1-2 bananen en cacao (en eventueel koekkruiden, kaneel of vanille). Dat geeft echt zo’n beetje de best denkbare chocolade milkshake. Maar eigenlijk vormt het een ideale zoete basis die echt al je bereidingen echt lekker maakt. Ook zonder te blenden met banaan maar met bijvoorbeeld kokosnootwater, of met coconut-almond melk, cacao en vanille. Met alleen water is het ook prima te doen, maar niet iedereen zal de smaak kunnen waarderen als het op deze manier wordt bereid (smaak komt in de buurt van zoethout).

Clear Lemonade Protein

Houd je niet van zware shakes, of gaat de (achtergrond-)smaak van erwten en aminozuren echt niet wennen? Probeer dan eens onze jongste telg aan onze familie aan producten. Een eiwitproduct, maar dan als heldere, volledig opgelost limonade. Een friszoete appel/limoen smaak waarbij je voor je gevoel een normaal glas limonade drinkt. Maar eigenlijk krijg je bijzonder waardevolle ingrediënten binnen. Toegegeven, 10 gram eiwit klinkt als niet zoveel naast onze andere producten. Maar het betreft zeer hoogwaardig eiwit met een zeer hoog aandeel aan essentiële aminozuren waardoor het effectief in spiermassa omgezet kan worden. Daarnaast bevat het krachtige ingrediënten om het stikstofoxide niveau in je bloed te verhogen en dat heeft echt bijzonder veel smaakvoordelen, zie voor meer informatie onze revolutionaire limonade.