Matthieu Onderdijk (Sterkste Man van NL finalist 2014)

Matthieu Onderdijk

Sinds kort gebruik ik Silverback Protein. Ik moest wel even wennen aan de smaak. In de ochtend maak ik een shake met Havermout en banaan. Na de training met kaneel en dextrose. Na een paar dagen was ik eraan gewend. De belangrijkste redenen voor mij om dit eiwitpoeder te gebruiken waren darm klachten en een stuk milieubewustzijn. Na een paar dagen waren m’n darmklachten bijna verdwenen en ik heb het idee dat ik andere voeding daardoor ook beter verteer. Voor mij genoeg redenen om ermee door te gaan. Top product!

Maarten Vullings

Maarten Vullings

Vanwege het voordeel bestel ik meestal de 5 kg pot. Bovendien heb ik whey nu volledig vervangen door Silverback Protein. Al die melkproducten zijn wellicht niet zo goed voor de mens. En al de vrije aminozuren in Silverback maken dit product gewoon beter. En de smaak? De eerste paar x is het wennen maar ik vind het nu beter smaken dan de naturel whey. En smaakstoffen wil ik er gewoon niet in hebben. Top product dat ik elke dag gebruik!

Stefan Köhlbrugge

Stefan Köhlbrugge

Eindelijk een plantaardig eiwitpoeder dat minstens de werking heeft van whey. Smaak is mijns inziens veel beter (niet slijmerig). Kwalitatief en prijstechnisch beter dan alle andere eiwitpoeders die ik heb geprobeerd (en dat zijn er nogal wat…). Ik mix meestal met havermelk met chocoladesmaak. Mengt goed en smaakt heerlijk!!

Oprecht product dat alle voordelen heeft van whey en geen van de nadelen.

Sanne Visser (NL Kampioen Powerliften)

Sanne Visser

Ik snapte de afgelopen tijd niet waarom de trainingen zo goed gingen maar nu weet ik het; sinds ik Silverback Protein gebruik, herstel ik sneller en voel ik mij beter. Van Silverback Protein weet ik ook 100% zeker dat wat er op het label staat, ook echt klopt. Sanne blij, dieren blij, wereld blij.