Waarom?

silverback-dr_transparantDierlijke voeding is niet nodig om spierbundels te kweken. Zelfs Arnold Schwarzenegger promoot dit tegenwoordig. Bovendien is de intensieve vee-industrie, waar dierlijke eiwitten immers vandaan komen, een van de belangrijkste oorzaken van klimaatverandering. Daar wil natuurlijk niemand aan meewerken. Maar spiergroei moet ook gestimuleerd worden. Op naar plantaardig eiwit dus. Maar dat valt tegen; dure producten en een ondermaats aminozuurprofiel – hoe meer eiwitten qua verhouding van (essentiële) aminozuren lijken op je lichaamseigen eiwitten hoe beter voor je lijf. Kortom, wij gingen zelf aan de slag met twee uitgangspunten: net zo goed als whey-proteïne en goedkoop.

Na jaren van proberen en ideeën uitwerken ontstond er een blend die aan onze wensen voldeed. En hoe, een vergelijking met het aminoprofiel van menselijk spiereiwit leerde dat Silverback Protein whey-eiwit zelfs overtreft.

Nu hadden we dit geweldige eiwitpoeder natuurlijk voor onszelf kunnen houden, maar we willen nog één ding: meer mensen motiveren om voor plantaardige eiwitten te kiezen. En die keuze wordt met Silverback Protein wel heel makkelijk! Direct bestellen?